Странице

среда, 16. април 2014.

50000

Pedeset hiljada poseta blogu.
Hvala svima koji sve ovo prate i čitaju!!!
Nadam se da je bilo na nečiju korist.
A na moje zadovoljstvo.

5 коментара:

Unknown је рекао...

Hvala tebi na pomoci :) i dan danas se majem s akumulatorima mojih drugova i uspevam da ih spasim kolko tolko,mada slabo slusaju o odrzavanju istih,misle da je nebitno punjenje :)

Djuro је рекао...

Miloše druže, nema na čemu!!! Moje je zadovoljstvo ako je sve ovo što je do sada napisano, donelo nekom korist i rešilo bar neki problem oko akumulatora. Ti si primer da i sa običnim punjačem i bometrom, ali sa mnogo stečenog znanja, može da se napravi malo čudo u spašavanju akumulatora i produžetku njegovog radnog veka. Samo tako nastavi, nikad ne znaš gde može život da te odvede i da ti sve ovo nekad zatreba.
Živeli!!!

Steva је рекао...

Čestitam!

Анониман је рекао...

Svaka čast! Kad će drugi blog?
Petar iz Obrenovca

Djuro је рекао...

HVALA SVIMA!!! Moje zadovoljstvo je još veće ako sam nekom bar i malo pomogao. Trudiću se da i dalje održim isti nivo zanimljivim temama.
Što se tiče mog novog bloga nisam zaboravio na njega ali ne stižem od obaveza. I sa ovim blogom često mučim muku da odgovorim svima. Taj blog neće biti klasičnog tipa kako ovaj već sam ga zamislio kao mesto gde ću predstaviti i pokazati neke elektronske uređaje koje ja već dugo vremena pravim a tiču se auto elektronike i elektrike. Malo strpljenja i biće gotovo.
Pozdrav za Petra!!!